Kolay İK hesabınızı kapattıktan sonra sunuculardaki verilerinizin tamamen silinmesini talep edebilirsiniz.

Bunun için dikkat etmeniz gerekenler:

  • Verilerinizin sistemden tamamen silinmesi yaklaşık 72 saat sürer,

  • Verilerinizin silinme işlemi geri alınamaz,

  • Veri silme talebi mutlaka hesap sahibinden gelmelidir,

  • Hesap sahibi olmadığı durumda imza sirküleri ile beraber talep gönderilmelidir

  • Verileriniz silindikten sonra tekrar hesap oluşturduğunuzda bu verilere erişemezsiniz.

Hangi veriler silinir?

  • Kolay İK’ya yüklenen tüm çalışan kişisel verileri,

  • Kolay İK’ya yüklenen tüm dosyalar,

  • Kolay İK’da kayıt altına alınan tüm çalışan verileri (İzinler, eğitim, harcama vb. bilgileri),

  • Eğer kullanıyorsanız tüm performans değerlendirme kurguları, sonuçları ve raporları,

  • Eğer kullanıyorsanız tüm bordrolar ve bordroları oluşturmak için gerekli bilgiler,

  • Eğer kullanıyorsanız tüm vardiya bilgileri,

  • Şirketinize ait tüm loglar

  • Ve bunların yedekleri.

Verilerinizin silinmesi talebini iletisim@kolayik.com adresine yazılı olarak iletebilirsiniz.

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?