Kolay İK'da demo çalışanları silmek oldukça kolaydır. Fakat öncesinde iki noktaya dikkat etmelisiniz:

  1. Gerçek çalışan verilerini güvenlik için demo çalışanlarla beraber kullanmamanız gerekmektedir. Demo çalışanlar üzerinde denemeler yaparken, gerçek çalışanlarınızın verilerini girmemelisiniz.
  2. Hesabı sıfırla dediğinde tüm demo çalışanlar silinir. 

Demo çalışanları silelim

Demo çalışanları silmek için hesabınıza giriş yaptığınızda sağ üst köşede karşınıza çıkan "Hesabı Sıfırla" butonuna tıklamanız ve bu işlemi onaylamanız yeterlidir.

"Hesabı sıfırladım fakat 'Çalışanlar' sekmesi hala dolu" diyorsanız yapmanız gereken tek şey sayfayı yenilemektir (Çoğu internet tarayıcısında F5'e tıklayarak yapabilirsiniz).

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?