Veri güvenliği açısından tek seferde tüm verilerinizi silemezsiniz, ancak yazılı olarak bu talebinizi bize iletirseniz sizin adınıza bu işlemi gerçekleştirebiliriz. Alternatif olarak her bir çalışanı tek tek sistemden silerek de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?