Vardiya planı paylaşma, yalnızca yönetici erişim türünde olan kullanıcılara açıktır. Bu işlem ile, oluşturulan vardiya planı çalışanlar tarafından görünür hale gelir. Paylaşılmayan vardiya  planları yalnızca planı oluşturan yöneticiye görünür durumdadır. 

  1. Ekranın sağ üst köşesinde bulunan "paylaş" butonuna gelin.
  2. Paylaş butonuna bastığınızda "Artık çalışanlar vardiyalarını görüntüleyebilir." mesajını alırsınız.

Vardiya planında güncelleme yapıldığında, buton tekrar aktif olur. Bu butona tıklayarak güncellemeler çalışanlarla paylaşılır. Çalışanlar hem e-posta ile hem de uygulama içi bildirimlerle kendileriyle  paylaşılan vardiya bilgilerini alırlar.

Anahtar Kelimeler: vardiya bilgilendirmesi, vardiya duyurusu 

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?