Erişim türü "Çalışan" olan kullanıcıların bilgi girme, güncelleme ya da silme yetkileri yoktur. 

Hesabınızın ve bilgilerinizin güvenliği açısından sadece erişim türü yönetici statüsüne sahip olan kullanıcılar, özlük bilgileri ve diğer bilgileri güncelleme ve silme yetkisine sahiptir.

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?