Hesabınızın giriş sayfasında bulunan bilgilerin hangilerinin hangi kullanıcılar tarafından görüleceğini belirlemek için;

  1. "Ayarlar" sayfasına geliniz.
  2. "Sistem Ayarları" sekmesine tıklayınız.
  3. "Gelişmiş Ayarlar"a tıklayarak açılan sayfanın sağ tarafında bulunan "Deneme süresi" ile gösterilen alana tıklayarak deneme süresini seçiniz.
  4.  Ardından "Kaydet" butonuna tıklayarak işlemi tamamlayınız.

Aradığınız yanıtı buldunuz mu?